.

Informatii de livrare

Politica de Livrare

Livram pe intreg teritoriul Romaniei in termen de maxim 3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
La momentul livrarii, este obligatorie prezentarea unui act de identitate.
Livrari in Bucuresti si in tara prin Cargus și DPD:
    • 19 RON / colet pana la 3 kg
Pentru mai multe detalii privind politica noastra de livrare, te invitam sa vizitezi sectiunea „Termeni si Conditii Generale” de pe www.myvelvetbaby.roPolitica de ReturConform O.U.G. 34/2014 produsele achiziționate la distanță se pot returna. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile de la denunțarea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
Pentru mai multe detalii privind politica noastra de retur, te invitam sa vizitezi sectiunea „Termeni si Conditii Generale” de pe www.myvelvetbaby.ro