.

Termeni si Condiții Generale

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.myvelvetbaby.ro
Site-ul www.myvelvetbaby.ro aparține si este administrat de:
BURDO BONEGA SRL
CUI RO43382036
J23/5753/2020
Strada Matei Basarab nr 29, Otopeni, Ilfov
denumita in continuare “SOCIETATEA”

    1. ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului. Accesând si navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricărei pagini a acestuia (acces, navigare, cumpărare a produselor de pe site) sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea și reprezintă înțelegerea dintre părți.
Daca nu sunteți de acord cu acești termeni si condiții de utilizare, nu accesați acest site.
Site-ul nostru va pune la dispoziție informațiile din acest site web in scop informativ general si nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informațiile sa fie conforme. Fotografiile au caracter informativ si pot conține inadvertente.
SOCIETATEA își rezerva dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizează, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

    2. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
SOCIETATEA deține drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor. Nu aveți dreptul sa redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software.
Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site, imaginile, textele, simbolurile, elemente de grafica web sunt proprietatea SOCIETATII care își rezerva dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment si fără nici o informare prealabila.
Întregul conținut al site-ului www.myvelvetbaby.ro este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul si prezentarea site-ului sunt deținute de SOCIETATE. Este interzisa copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisa din partea SOCIETATII.
Accesul si utilizarea paginii www.myvelvetbaby.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor si rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.
Informațiile prezente pe www.myvelvetbaby.ro sunt de interes general si sunt puse la dispoziția utilizatorilor (persoana fizica sau juridica care va accesa pagina) în mod gratuit, dar limitat, in scop personal.

    3. NEANGAJAREA RASPUNDERII
Conținutul informațiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor SOCIETATII.
SOCIETATEA nu va acorda nici o garanție referitoare la:
    • evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului,
    • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului
    • inexistenta pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, SOCIETATEA nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.

SOCIETATEA nu își asuma responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput si găzduit site-ul. De asemenea, SOCIETATEA nu răspunde pentru erorile de securitate ale serverului care găzduiește site-ul.

    4. INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informații, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastră, posibilitatea de a va contacta, emiterii facturii, întocmirii documentelor de transport, transmiterii de materiale informatice promoționale si de marketing.
Natura informațiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele si/sau serviciile SOCIETATII dar poate include si alte informații aflate în strânsa legătura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.
Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice in ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul GDPR) si a legislației aplicabile in României privind protecția datelor cu caracter personal, SOCIETATEA are obligația de a prelucra datele personale furnizate de cumpărător, in condiții de siguranță, in mod transparent si informat.
SOCIETATEA se angajează sa nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți, si sa le folosească numai in scopul stabilirii contactului cu clienții săi, precum si in scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului si a ofertelor acestuia.
Datele personale introduse de către cumpărător vor fi folosite de SOCIETATE numai in scopul declarat al acestui site.
Informațiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor in curs, in nici un caz nu vor fi furnizate unei terțe parți.
Datele cu caracter personal sunt colectate direct de la cumpărător, prin urmare  acesta are controlul deplin asupra informației pe care vrea sa o comunice.
Completarea de către cumpărător a formularului de pe site, la momentul plasării unei comenzi, si / sau a creării unui cont de client echivalează cu acceptarea necondiționată ca datele astfel introduse sa fie incluse in baza de date a www.myvelvetbaby.ro si prelucrate de SOCIETATE si de colaboratorii săi.

   5. ACORD PRIVIND CONSIMŢĂMÂNTUL DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL ÎN VEDEREA TRANSMITERII NEWSLETTER-ULUI

Înregistrarea pentru newsletter-ul My Velvet Baby

În vederea exprimării de către Dvs. a acordului privind consimțământul pentru prelucrare de date cu caracter personal în vederea transmiterii newsletter-ului, puteți consulta Politica noastră de Protecția datelor.


Opțiuni de dezabonare de la trimiterea de e-mailuri informative

(ștergerea adresei din baza de date)


  1. În setările contului, puteți anula trimiterea de e-mailuri informative
  2. Trimiteți un e-mail la contact@myvelvetbaby.ro și e-mailul dvs. va fi eliminat din baza de date.

Retragerea consimțământului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând în continuare valabilă.


    6. INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care vizitează site-ul www.myvelvetbaby.ro si care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date si informații personale de către SOCIETATE; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către SOCIETATE a cererilor, întrebărilor si reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de SOCIETATE si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.
SOCIETATEA va păstra confidențialitatea acestor informații.
Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date.
Pentru orice nelămurire în legătura cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului si la protecția utilizării va rugam sa ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.

    7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de SOCIETATE utile în legătură cu conținutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
SOCIETATEA nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.
SOCIETATEA nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natura comerciala sau publicitara). Răspunderea pentru aceste site-uri o poarta in întregime proprietarii lor.

    8. MODALITATILE DE PLATA SI POLITICA DE LIVRARE
SOCIETATEA nu va plăti despăgubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor, daca acest fapt se datorează unor factori care nu pot fi imputați SOCIETATII, respectiv orice situații externe care împiedică firmele de curierat sa livreze produsele comandate in 24-48 ore.
Transportul se face prin servicii de curierat rapid.
*Pentru clienții care fac retur, cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de către dumneavoastră.
In cazul in care ulterior plasării si plații unei comenzi se constata indisponibilitatea unui produs, sau in situația in care o comanda nu poate fi onorata din motive tehnice ori neconformități constatate la momentul expedierii, cumpărătorul va fi notificat prin email la adresa furnizata la momentul plasării comenzii si va primi înapoi banii încasați deja de SOCIETATE, fără alte despăgubiri.
Plata produselor comandate se poate face astfel: în numerar la livrare, plata online cu cardul.
Plata în numerar se face la livrare, în lei, la valoarea din momentul confirmării comenzii, catre comisionarul care efectuează livrarea.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul Plăti Online, SOCIETATEA nu solicita si nu stochează nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

    9. DETERIORAREA COLETELOR IN TIMPUL TRANSPORTULUI
In pofida ambalării corecte si riguroase, de natura a preveni incidentele in timpul manipulării si livrării coletelor, pot interveni situații in care integritatea coletelor este afectata. SOCIETATEA nu poate fi ținută drept responsabila pentru deteriorarea produsului in timpul transportului si / sau eventuale pagube de orice fel pe care cumpărătorul sau o terță persoana le-ar putea suferi după livrarea produsului/ produselor.

    10. PRETURI
Prețul final plătit de cumpărător este format din prețul produsului / produselor si costul transportului pentru livrare. Costurile pentru livrare sunt detaliate pe site înainte de plasarea comenzii de către cumpărător. Toate preturile produselor in acest site sunt exprimate in RON, si includ taxele. Preturile nu includ taxele de transport. Taxele de transport sunt calculate de sistem si vor fi afișate la finalizarea comenzii. Prețurile produselor pot fi schimbate oricând.

    11. FACTURARE
Prețul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in comanda. SOCIETATEA va emite o factura pentru produsul / produsele comandat(e), obligația cumpărătorului fiind sa furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislația in vigoare.
Facturile se vor transmite cumpărătorului prin email-ul menționat de acesta.

    12.  POLITICA DE RETUR
Cumpărătorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returneze produsul / produsele comandat(e) potrivit OUG nr. 34/2014. Cumpărătorul se obliga sa notifice SOCIETATEA in scris, prin email, asupra intenției de a returna produsul / produsele achiziționat(e), fără obligativitatea invocării unui motiv anume. In caz contrar, SOCIETATEA poate refuza returul produsului/ produselor.
SOCIETATEA are obligația sa returneze contravaloarea produsului / produselor in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

    13. DESCRIEREA SI PROPRIETATILE PRODUSELOR
Informațiile cuprinse in descrierile produselor provin direct de la producători. Informațiile sunt traduse si/sau adaptate fără a distorsiona conținutul informațional. Aceste date sunt furnizate in scop informativ, ele nu constituie informații medicale.

    14. SOLUTIONAREA CONFLICTELOR. LEGEA APLICABILA
Prezentul contract va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana.
Părțile vor depune toate eforturile pentru a soluționa pe cale amiabila, orice disputa decurgând din prezentul contract.
In cazul in care acest lucru nu este posibil, litigiul va fi înaintat spre soluționare instanțelor competente.

   15. DISPOZITII FINALE
Prevederile acestor Termeni si Condiții Generale se completează cu dispozițiile Codului civil precum si cu dispozițiile legislației in vigoare aplicabile raporturilor juridice dintre SOCIETATE si cumpărător.
Orice reclamație privind calitatea produselor, livrare sau plata va fi adusa la cunoștință SOCIETATII de cumpărător, in termen legal, pentru soluționarea problemei sesizate.
Valoarea maxima a obligațiilor SOCIETATII fata de orice cumpărător in cazul neîndeplinirii obligației de livrare sau a livrării necorespunzătoare, ca urmare a culpei stabilite in sarcina SOCIETATII este egala cu valoarea sumelor încasate de SOCIETATE de la respectivul cumpărător, fără alte despăgubiri.